Meniu

2018-10-22

Gera žinia jau pamėgusiems restoraną „Didžioji Kinija“ ir tiems, kas jo dar neatrado. Valgiaraštį papildėme keturiais naujais patiekalais, įtiksiančiais net išrankiausiems skoniams.

Pirma naujiena – tai jautienos sriuba su gojų uogomis, skirta tiems, kas mėgsta sočias sriubas. O kad patiekale netrūktų skonių, jį pagardinome gojų uogomis.

Antra naujiena skirta jūrų gėrybių mėgėjams. Tai gaivios salotos su traškiomis krevetėmis. Tiks tiek lengviems pietums, tiek užkandžiui prieš vakarienę.

Tiems, kas negali atsispirti daržovių patiekalams, siūlome paragauti karamelizuotų baklažanų su riešutais.

Na, o ketvirtoji naujiena – tofu su kedro riešutais. Ji patiks ne tik vegetarams, bet ir norintiems paragauti ko nors sveiko ir lengvo.

Kviečiame užsukti ir paragauti! Skanaus!

Skambinti
Rašyti